Simon prisad som bästa målvakt

Fotboll
PUBLICERAD:

Simon Forslund, med förflutet i Degerfors IF:s juniorled och Karlskoga SK, har fått pris som Sveriges bästa division 2-målvakt.

Simon Forslund från tiden i IFK Ölme.
Foto: Josef Wiklund

Forslund fanns med i KSK-truppen då det blev en tredjeplats i division 4 för tiotalet år sedan.

“Denne 27-åring, som via Ljungskile och IFK Uddevalla hamnade i FC Trollhättan, har haft en kanonsäsong då han vaktat buren i ett av de bästa försvaren i hela division 2. Sett till antalet nomineringar var Simon Forslund i en klass för sig detta år”, säger Henrik Holm, projektledare för Unibet 2:an, i ett pressmeddelande.

Sveriges bästa division 2-spelare 2018 – målvakt: Simon Forslund, FC Trollhättan, back: Linus Malmborg, Vasalunds IF, mittfältare: Chinedue Stephan Madueke, Asarums IF, anfallare: Victor Edvardsen, Karlstad BK.