• idag
  27 sep
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  28 sep
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Hyrorna i Karlskoga är klara

Bostad & byggen
PUBLICERAD:
Hyresgästföreningen och Karlskogahem har kommit överens om nya hyror för 2019.

Hyran justeras upp med 1,35 procent från 1 januari 2019. För en lägenhet med 5 000kronor i månadshyra betyder det en hyresjustering med drygt 67 kronor.

– Den här hyresjusteringen inför 2019 säkerställer att Karlskogahem kan fortsätta att bedriva god förvaltning av sina bostäder. Samtidigt finns möjlighet för bolaget att lägga mer pengar på underhåll av fastigheterna, säger Marianne Svensson, ordförande i förhandlingsdelegationen för Hyresgästföreningen i Karlskoga i ett pressmeddelande.

– Förhandlingen har bedrivits i god ton och vi har en samsyn om Karlskogahems långsiktiga förvaltning och ekonomiska förutsättningar, säger Fredrik Malmberg, förhandlingsledare på Hyresgästföreningen i samma pressmeddelande.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.