• idag
  27 maj
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Hyrorna i Karlskoga är klara

Bostad & byggen
PUBLICERAD:
Hyresgästföreningen och Karlskogahem har kommit överens om nya hyror för 2019.

Hyran justeras upp med 1,35 procent från 1 januari 2019. För en lägenhet med 5 000kronor i månadshyra betyder det en hyresjustering med drygt 67 kronor.

– Den här hyresjusteringen inför 2019 säkerställer att Karlskogahem kan fortsätta att bedriva god förvaltning av sina bostäder. Samtidigt finns möjlighet för bolaget att lägga mer pengar på underhåll av fastigheterna, säger Marianne Svensson, ordförande i förhandlingsdelegationen för Hyresgästföreningen i Karlskoga i ett pressmeddelande.

– Förhandlingen har bedrivits i god ton och vi har en samsyn om Karlskogahems långsiktiga förvaltning och ekonomiska förutsättningar, säger Fredrik Malmberg, förhandlingsledare på Hyresgästföreningen i samma pressmeddelande.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.