• idag
  6 aug
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  7 aug
  21°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  8 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Lydnadsprov i Lervikshallen

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Paul Zinken

Den 2 december arrangerade Karlskoga brukshundklubb lydnadstävling i Lervikshallen. 19 ekipage kom till start.

Startklass: 1) Nordic Paws Cobra, bordercollie, Camilla Dischler, Norge, 182 poäng, uppflyttad, 2) Firepoppys Sweet Delight, lab, Ulla-Britt Östman, Götene BK, 180,5 poäng, uppflyttad, 3) Gess Du Fosseret, tervueren, Thea Dybeck, Enköpings BK, 177,5 poäng, uppflyttad, 4) Fame, ej stamboksförd, Anna-Lena Våla, Arvika BHK, 176 poäng, uppflyttad, 5) Chroje Ivriga Mollie, NSDTR, Sofia Johansson, Karlstad BK, 166,5 poäng, uppflyttad, 6) Daloro Gårdens Darth Sai, miniature american shepherd, Elina Olsson, Arvika BHK, 155,5 poäng, godkänd, 7) Min Uniqa Labbas, aussie, Zabina Traneskog, Katrineholms BK, 151,5 poäng, godkänd, 8) Barvatorps Kämpa, schäfer, Ing-Marie Andersson, Hällefors BK, 143 poäng, godkänd, 9) Silvergruvans Miss Lexie, lab, Ulla-Britt Östman, Götene BK, 134,5 poäng, godkänd, Mixalex Java, schäfer, Ida Larsson, Karlstad BK, 102,5 poäng, ej godkänd.

Klass I: 1) Awsome Mustang Od Tety Zity, chodsky pes, Anne Lagerström, Grums BHK, 254,5 poäng, 2:pris, 2) Lizzroys Brienne, bordercollie, Göteborgs HU, 250 poäng, 2:pris, 3) Arbetsviljans Skumtomte, NSDTR, Maria Fridell, Kils BHK, 230 poäng, 2:pris, 4) Cheslabben Cherry Blossom, CheBayRet, lla-Britt Östman, Götene BK, 221,5 poäng, 3:pris, 5) Bismas Make A Memory, StaffBT, Jessica Balazs Svenska Staffordhire Bullterrierklubb, 197,5 poäng, 0 pris, 6) Best Of Brawehearts Star, auss, Margareta Hasfjord, Motala BK, 183,5 poäng, 0 pris, 7) Frenja When All Is Impossible, shet, Britt-Inger Axelsson, Mjölby BHK, 131 poäng, 0 pris.

Klass II: 1) Kronvallaren Dot, bordercollie, Sara Lidén, Hammarö BK, 265 poäng, 1:pris, 2) Zewens Nougat, schäfer, Marina Ridde, Storfors Hundklubb LKK, 110 poäng, 0 pris.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.