Körde bil med kokain i blodet

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Karlskogakvinna i 25-årsåldern har dömts vid Örebro tingsrätt till 3 000 kronor i dagsböter för Ringa narkotikabrott och rattfylleri.

Det var den 12 september som polisen stoppade henne när hon körde bil på Tvärgatan i Degerfors. Polisen stod och väntade på henne och när de kom såg de att hon var ensam i bilen. Polisen gick ut och tog henne när hon låste bilen.

Kvinnan själv nekar till att hon kört bilen, det ska enligt henne ha varit en kompis. Något som inte tiongsrätten trodde på. Provtagningen av kvinnan visade att hon hade både kokain och cannabis i kroppen.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.