Kia Sportage med nya drivlinor ger fortsatt succé

Motor
PUBLICERAD:

IKoreanska Kias kompakta SUV Sportage är märkets bästsäljande modell i världen, och när den uppdaterade fjärde generationen nu finns i bilhallarna lär succén fortsätta. Uppdateringen handlar bland annat om nya drivlinor, den 1,6-liters turbodiesel på 136 hästkrafter som sitter i veckans testbil i kombination med en 7-stegad DCT-låda är en av nyheterna. En drivlina som fungerar utmärkt, och bidrar till de smidiga och trygga köregenskaperna.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En plusprenumeration kostar bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Din prenumeration gäller tillgång till
Plus på alla NWT-gruppens sajter.

Välj annat erbjudande

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.