Våld mot tjänsteman

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
En person gick natten mot lördag till attack mot polisen. Händelsen utspelade sig utanför en restaurang i centrala Karlskoga.

En halvtimma in på lördagsdygnet fick polisen samtal från ordningsvakter på en restaurang i Karlskoga om att där var en del småtjafs. Vakterna uppmanades ringa igen om det blev värre, men de hörde inte av sig.

Dock valde polispatrull att ett par timmar senare åka förbi restaurangen och kolla om där var lugnt. Det var då en man i 45-årsåldern attackerade en av poliserna, varför han blev omhändertagen för berusning och våld mot tjänsteman.

Han fick under natten nyktra till och kommer tas in till förhör senare. Några skador uppstod inte på någon av personerna.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.