Rockhouse öppnar igen

Nyheter
PUBLICERAD:
Colle Sundell öppnar Rockhouse igen någon gång i mars.
Foto: Anders Persson
– Den som kom ihåg Rockhouse kommer känna igen sig när vi öppnar igen, säger Colle Sundell, en av ägarna till Rockhouse.

Någon gång i mars kommer dörrarna till Rockhouse öppna på Bregårdsgatan, där Rockbar startade, och Rockhouse låg under en kortare period 2018.

Nu ska rockklubben öppnas igen och nu under det nygamla namnet Rockhouse. För de som minns så fanns Rockhouse i Karlskoga på 80- och 90-talet.

– Vi håller just nu på att bygga om där inne. Vi lägger nytt golv och vi bygger om väggarna, berättar Colle Sundell. Stället kommer drivas av lokala personer och de som kommer ihåg hur det såg ut förr kommer att känna igen sig.

– Den klassiska lastbilshytten kommer tillbaka där diskjockeyn kommer stå och vi kommer måla om väggarna som det såg ut förr. Det är inte riktig klart än, men någon gång i mars öppnar vi, säger Colle Sundell.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.