Nytt album med Rigmor Gustafsson

Musik
PUBLICERAD:
Rigmor Gustafsson är albumaktuell.
Foto: Carl Edlom
Den värmländska jazzsångerskan Rigmor Gustafsson släpper ett nytt album den 22 februari. Flertalet av låtarna har hon varit med och skrivit själv i samarbete med bland andra Andreas Mattson från Popsicle och Lina Nyberg. Dessutom innehåller albumet tolkningar av artister som Joni Mitchell och Kate Bush.

– Med det här albumet känns det som om jag landat och nått något nytt, men också något som alltid funnits i mig. Det är svårt att hitta rätt ord för att uttrycka den lycka, lättnad och tacksamhet jag känner med detta album. Det känns som att jag kommit hem”, skriver Rigmor Gustafsson till NWT.

Albumet heter ”Come home” och är det första sedan 20914 års ”When You Make Me Smile”.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.