Snattare hade knark i fickan

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Degerforsbo i 40 årsåldern dömdes vid Örebro tingsrätt till dagsböter på 9 900 kronor för ringa stöld och ringa narkotikabrott.

Det var i december 2018 som mannen var inne på Coop Extra Degerfors och där hade mannen stoppat på sig varor till ett värde av 432,85 kronor och gått genom kassorna utan att betala. Mannen har i polisförhör erkänt att han stoppade på sig varorna i syfte att stjäla dem eftersom han inte hade tillräckligt med pengar för att betala för allt.

Polisen gjorde en visitation på mannen och påträffade 56 tabletter Lyrica som är narkotikaklassade.

Resultatet efter en provtagning visade att han hade amfetamin i kroppen.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.