Kajsa Nord ställer ut i Kristinehamn

Konst
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Kajsa Nord, här i samband med en utställning i Veboa i Degerfors i juni 2013.
Foto: Benny Abrahamsson
Karlskogakonstnären Kajsa Nord ställer ut ett antal målningar hos Studio Rost i centrala Kristinehamn, utställningen håller vernissage under lördagen.

Utställningen kommer sedan ha öppet i princip varje vardag fram till 25 april.

– Form och färg har följt mig i livet genom olika former av konsthantverk främst i textila tekniker. I dag är det måleriet som fyller min tid. Min vision är att människor ska kunna fånga en ton av kärlek och mystik i mina bilder, säger Kajsa Nord.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.