Karlskoga Business Week tar plats

Näringsliv
PUBLICERAD:
Henrik Lindstedt, verksamhetsledare Möckelnföretagen.
Foto: Björn Mildh
Idag startar Karlskoga Business Week upp. Arrangör är Möckelnföretagen Karlskoga som under fem dagar kommer att samla det lokala näringslivet.

Invigning av Karlskoga Business Week sker på Hotell Alfred Nobel under ledning av kommunstyrelsens ordförande, Tony Ring. Veckan som helhet bjuder på föreläsningar varvade med “ möjlighet till skryt, beröm och nya relationer”, som arrangören själv väljer att uttrycka det.

Tanken är att lyfta det lokala näringslivet genom att få chans att utbyta erfarenheter och delta i processer som skapar utrymme för utveckling och nätverkande.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.