Karlskoga Business Week tar plats

Näringsliv
PUBLICERAD:

Idag startar Karlskoga Business Week upp. Arrangör är Möckelnföretagen Karlskoga som under fem dagar kommer att samla det lokala näringslivet.

Henrik Lindstedt, verksamhetsledare Möckelnföretagen.
Foto: Björn Mildh

Invigning av Karlskoga Business Week sker på Hotell Alfred Nobel under ledning av kommunstyrelsens ordförande, Tony Ring. Veckan som helhet bjuder på föreläsningar varvade med “ möjlighet till skryt, beröm och nya relationer”, som arrangören själv väljer att uttrycka det.

Tanken är att lyfta det lokala näringslivet genom att få chans att utbyta erfarenheter och delta i processer som skapar utrymme för utveckling och nätverkande.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.