Vill minska specialkosten

Nyheter
PUBLICERAD:
STOCKHOLM 20160823 Vegetarisk mat. Marinerad tofu med ingefärsbönor och grönkål. Foto: Janerik Henriksson / TT / Kod 10010
Foto: Janerik Henriksson/TT
Närmare 20 procent av maten som serveras i skolorna i Karlskoga är specialkost i någon form. Nu har nya riktlinjer tagits fram som innebär att specialkost endast ska serveras till de som verkligen behöver det.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på karlskogatidning.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.