Tvist med husbilfirma

Konsument
PUBLICERAD:
En Karlskogabo har anmält ett företag som säljer husbilar till Allmänna reklamationsnämnden, Arn.

Mannen skriver i anmälan att han vill häva köpet och få kompensation eftersom husbilen inte fungerat som det var avsett. Detta avvisades av företaget vid ett flertal tillfällen.

Värmen i bilen fungerade dåligt, de hade 13-14 grader i husbilen på vintern trots att de bytte upp sig till en vinterrustad husbil.

Husbilen har varit inne hos företaget vid ett flertal tillfällen men fick aldrig någon träff på felsökningen. Mannen vill ha kompensation och ville häva köpet, något företag förkastade. Felet upptäcktes först senhösten 2018 men då hade mannen tappat förtroende för företaget.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.