Tävling i appellspår vid Fårfallet

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Patric Söderström / TT
Fem ekipage kom till start på spårtävling i söndags.

Den 7 april arrangerade Karlskoga brukshundklubb en spårtävling i appellklass vid klubbstugan i Fårfallet. Fem ekipage kom till start, en bröt.

1) Rapports Mingla, schäfer, Susanna Engström, Uppsala BHK, 214,5 poäng uppflytt, 2) Türingens Izak, rottweiler, Hanna Sund, Kumla BK, 194,5 poäng uppflytt, 3) Türingens Kikki, rottweiler, Emma Ekbäck Nermark, Karlskoga BHK, uppflytt, 4) Gearbox Kira, boxer, Sara Söderqvist, Västerås BK, 168,25 poäng, godkänd.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.