Granater till Australien

Näringsliv
PUBLICERAD:
Saab Dynamics har fått en order på leverans av ammunition till granatgeväret Carl-Gustaf till den australiska armén. Det totala ordervärdet är 168 Miljoner kronor och leveranserna beräknas ske under 2020.

Det var i september 2018 lade den australiska armén köpte själva granatgeväret.

"Vi är mycket glada över att den australiska armén fortsätter investera i Carl-Gustaf-systemet och vi är stolta över det förtroende vår kund har för Saab", säger Görgen Johansson, chef för Saabs affärsområde Dynamics i ett pressmeddelande.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.