Klottrade på Baptistkyrkan

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Polisen fick, strax efter klockan tre natt mot lördag, samtal om att några personer klottrade på Baptistkyrkan i Ekeby.

Enligt vad anmälaren uppgett till polisen har man skrivit något i stil med att ”Gud ska till helvete”.

Polisen kom dit och kunde konstatera att någon hade klottrat text på dörrar och fönster.

Det var fyra personer som klottrade och de såg ut att vara i 18-25 årsåldern. Ytterligare tre killar kom till platsen. Därefter försvann gänget i riktning mot busstationen i Karlskoga. Utredning pågår och polisen har fått in vissa signalement på killarna.

En anmälan gällande skadegörelse är upprättad och det finns ingen misstänkt i nuläget.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.