BIK Karlskogas träningsmatcher

Ishockey
PUBLICERAD:
Fem träningsmatcher är hittills planerade för Jonatan Harju och hans lagkompisar i BIK Karlskoga.
Foto: Tommy Pedersen/TT
BIK Karlskoga har fem träningsmatcher inplanerade på försäsongen.

Första matchen spelas 14 augusti när SHL-laget Örebro kommer till Nobelhallen. Därefter är det blivande seriekonkurrenter i allsvenskan som BIK tar sig an. Södertälje borta står på programmet 27 augusti. Västerås, även det på bortais, är motståndare 4 september. Två dagar senare spelar BIK i Filipstad när Mora svarar för motståndet. Södertälje 12 september är den hemmamatch som är planerad.

Det kan tillkomma någon eller några matcher.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.