Här är BIK:s träningsmatcher

Ishockey
PUBLICERAD:
Foto: Roger Gleisner
BIK Karlskoga har nu spikat samtliga träningsmatcher inför kommande säsong.
Första matchen spelas 14 augusti mot SHL-klubben Örebro på hemmaplan.

– Vi känner oss nöjda med upplägget. Vi har hittat en bra mix av matcher mot lite olika typer av motstånd. Vecka 34 väntar ett litet träningsläger på hemmaplan med dubbla matcher. Visst börjar hockeysuget smyga sig på, mindre än tre månader kvar till Örebro hemma, säger tränare Staffan Lundh till klubbens hemsida.

BIK:s träningsmatcher

14 augusti: Örebro hemma.

21 augusti: Mariestad borta.

23 augusti: Vita Hästen hemma.

27 augusti: Södertälje borta.

4 september: Västerås borta.

6 september: Mora (matchen spelas i Filipstad).

12 september: Södertälje hemma.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.