Slog på bilar med järnrör

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Det var vid 23.10-tiden, natten mot måndag, som en person larmar polisen när han ser mannen ge sig på bilar, rapporterar na.se.

De aktuella bilarna som skadats var parkerade i närheten av Bruket i Degerfors. Enligt vittnet ska mannen ha slagit på bilarna med ett järnrör. Det ska handla om två bilar.

När polisen kommer fram är mannen borta men lite senare påträffas en mycket påverkad man i 30-årsåldern. Polisen påträffade bilhandlingar i mannens kläder, handlingar som kom från en av de sönderslagna bilarna.

Mannen är misstänkt för skadegörelse, inbrott och försök till stöld.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.