• idag
  27 maj
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Bruksprov Fårfallet

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Patric Söderström / TT
Den 26 maj arrangerade Karlskoga Brukshundklubb spårtävling i klasserna lägre och högre.

Nio ekipage kom till start.

Lägre klass, två bröt: 1) Mandylike's Izo, labrador, Lisa Ragnarsson, Tibro BK, 578,5 poäng, uppflytt, 2) Lindjax Nils, malinois Hanna Könberg, Östersunds BHK, 529 poäng, uppflytt, 3) Mandylike's Kastello, labrador, Lena Källten, Kungälvs BHK, 505,5 poäng, uppflytt, 4) Barvatorp's Kämpa, schäfer, Ing-Marie Andersson, Hällefors BHK, 487,5 poäng, uppflytt.

Högre klass: 1) Ullhedens Östrid, malinois, Charlotte Casserfeldt Solna-Sundbyberg BK, 459,25 poäng, godkänd, 2) Qiwron's Funny Funny, kelpie, Susanne Konola, Värmdö BK, 436 poäng, godkänd, 3) Ekhöjdens Java Risen svart, Lena Andersson, Gagnef-Floda BK, 430 poäng, godkänd.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.