På smakresa i Bourbonbältet

Mat & dryck
PUBLICERAD:
Bourbon lagras i regel alltid på ekfat. För att få heta bourbon måste den ligga på faten i minst två år.
Foto: Staffan Ander
Sött med smak av majs och popcorn. Låg kvalitet som passar bäst med en skvätt cola. Billigt, enkelt och massproducerat. Fördomarna kring bourbon – USA’s svar på whiskey – är många. Det är dags att slå hål på dem och istället slå ett slag för en stor skål. Cheers!

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på karlskogatidning.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.