• torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  3 okt
  10°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Tabletter i fickan

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
I onsdags kontrollerades en man i 20-årsåldern på en adress på Bangatan i Karlskoga.

Vid kontrollen uppstod misstanke då mannen uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Polisen hittade även tabletter i mannens hem som misstänkts vara narkotika, dessa togs i beslag och skickades på analys.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.