Vill häva avtal med Ip-Only

Konsument
PUBLICERAD:
En man som bor i Degerfors kommun har anmält Ip-Only till Allmänna reklamationsnämnden, Arn.

Mannen hade beställt bredband av företaget. Föregtaget lovade att de skulle börja med fiberindragning, men inget hände. Mannen skriver att det nu gått två och ett halvt år och föreget svarar fortfarande att de håller på med projektering.

Mannen vill häva avtalet, men det kostar 6 900 kronor enligt Ip-Only. Nu vill han att Arn hjälper honom att häva avtalet utan kostnad.

Myndigheten kommer nu att pröva konsumenttvisten utifrån de uppgifter som framgår av anmälan. Om den är korrekt gjord så kommer Arn att lämna en rekommendation på hur tvisten ska lösas.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.