Fjällkornas speciella mjölk är hemligheten

Mera
PUBLICERAD:
Håkan Strömberg Lundqvist på Ostbiten är kompis med de fjällnära kossorna.
Foto: Anders Hestad
Deras ost har ätits på Nobelmiddagen och de har namn som Evert, Barbro och Conny.
På gården i Granhammar, Ostbiten, är det Håkan och Karin Strömberg Lundqvist som ser till att förvandla fjällkornas speciella mjölk till de populära ostarna.

Fortsätt att läsa…

Detta är en låst artikel. Logga in eller bli prenumerant för att fortsätta läsa.

Läs plus i 90 dagar för endast 90 kr! Därefter ordinarie pris 99 kr/månad.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration snabbt och enkelt online.

Du får:
Tillgång till alla artiklar på karlskogatidning.se
Erbjudanden och tävlingar
Tillgång till plusmaterial
på 14 lokala nyhetssajter

Välj annat erbjudande