Pojkar togs under inbrott

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Två pojkar i tonåren togs på bar gärning när de gjorde ett inbrott på Slingan i Degerfors.

Det var under natten mot måndagen som polisen larmades till Slingan med anledning av ett pågående inbrott. Polisen tog två pojkar i tonåren när de gjort inbrott i ett garageutrymme där de enligt polisen skulle stjäla saker.

Enligt anmälan hade en av pojkarna en kniv i byxfickan som togs i beslag. Vårdnadshavare är informerade.

De två är nu misstänkta för försökt till stöld och den ena är även misstänkt för brott mot knivlagen.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.