Seriekrock på Ica-parkering

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Vid 17-tiden i torsdags skedde en seriekrock med fyra bilar på Ica-Maxis kundparkering i Karlskoga.

Det började med att en bil rivstartade när han skulle backa ut från pareringsplatsen. Han fick upp så pass fart, så när han körde på bilen bakom så flyttades den tre meter och krockade med bil nummer tre.

Den backande bilen fortsatte in i bil fyra och repade upp lackeringen på sidan på bilen.

En passagerare i den påkörda bilen tog sig inte ur på sin sida då dörren tryckts in. Inga personskador är rapporterade.

Polisen misstänker inget brottsligt utan rubricerar händelsen som trafikolycka.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.