ABF släpper höstens studieprogram

Nyheter
PUBLICERAD:
Finsk tango var en av de kurser som erbjuds under 2018.
Foto: Anna-Stina Tallmyren
ABF i Örebro län har gått ut med sitt kursprogram inför höststarten. Totalt handlar det om närmare 50-talet olika alternativ att välja bland.

ABF Örebro län erbjuder hjälp med att lära dig mer om ditt specialintresse, få hjälp med lokaler för bland annat musikverksamhet, matlagning eller keramik, låna teknik till ditt kulturarrangemang eller bara se till att man kan plocka upp en ny talang genom olika typer av kurser.

Vissa av cirklarna har ett fastställt startdatum, andra startar när gruppen har tillräckligt många deltagare. Ibland ges också tid till att vänta in och fråga deltagarna för att se om någon viss veckodag passar. Står det inget startdatum på den cirkel du är intresserad av, så startar den när tillräckligt många anmält sig.

Kurserna riktar sig till folk i alla åldrar och inga förkunskaper krävs. Utöver kurser erbjuds även studiecirklar, föreläsningar och diverse kulturarrangemang.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.