Konsert med Hasse och Monica

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Hasse och Monica står för underhållningen på Berget.

Under rubriken Guld och gröna skogar, kommer Hasse "Kvinnaböske" Andersson och Monica Forsberg att äntra scenen på Kulturcentrum Berget kommande torsdag. De kommer att sjunga ett axplock av Hasses låtar och publiken är välkomna att sjunga med. En och annan berättelse kommer de säkert också att bjuda på.

– Jag är jättelycklig över att få dem hit till Berget. Alla Hasses låtar är så trallvänliga. Jag tror att det blir en underbar kväll, säger Gittan Pettersson som är arrangör.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.