Kissnödig fick snyting av okänd

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
En man som på fredagsnatten gick hemåt fick, då han skulle lätta på trycket i blåsan, motta ett knytnävsslag rätt i nyllet. Det av en annan man som hoppade fram ur en buske i centrala Karlskoga.

Två karlar som var på väg hem från festligheter i Karlskoga natten mot lördag hamnade i kontrovers med okända personer. Det då den ena av männen stannade till för att lätta på trycket i blåsan och det ur en buske hoppade fram en man.

– Han började tjafsa med personen och snart kom det fram en kompis till personen som hoppat fram ur busken och denna gav mannen ett knytnävsslag rätt i ansiktet, berättar Stefan Dangardt, polisens presskommunikatör.

Händelsen utspelade sig runt 00.30-tiden i närheten av Centralplan och den kissnödiges kompis ringde in och anmälde händelsen någon timma senare.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.