Live at Heart på gång i Örebro

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Örebro bjuder in till fyra dagar av kultur.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Nästa vecka är det dags för festivalen Live at Heart i Örebro.

Under fyra dagar kommer inte mindre än 29 olika scener runt om i stan att bjuda på en blandad kompott inom det kulturella fältet.

Närmare 200 musikaliska akter kommer att bjuda in till allt från rock och punk till jazz och blues. Utöver det visas ett drygt 70-tal filmer och under en av dagarna arrangeras också en konferens om entreprenörskap och innovation.

– Årets tema är återigen “Entreprenuership has no borders”. Inom entreprenörskap spelar det ingen roll vilket kön man har eller vilket språk man pratar. Det är drivet att skapa något som är det intressanta och i mötet mellan olika människor händer det spännande saker, säger Niclas Molinder, medgrundare av Creative House som står bakom Live at Heart Creative.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.