Tomas och Anders vann i bridge

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Staffan Löwstedt / SvD / TT
Karlskoga bridgeklubb arrangerade tävling den 5 september. Tio par kom till start.

1) Tomas Hellgren - Anders Lindbäck 126, 2) Kjell Bodin - Bertil Jansson 124, 3) Catarina Dahlin - Leif-Åke Karlsson 123, 4) Enar Johansson - Thomas Ljungberg 121, 5) Tord Bodin - Anders Peterson 113, 6) Bernt Hjalmarsson - Göte Baggström 105, 7) Bo Lindstedt - Kaj Söreskog 101, 8) Jan Stureborg - Ingemar Eriksson 98, 9) Veronika Karlsson - Anneli Backman 93, 10) Karin Ekstrand - Kjell Eriksson 76.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.