• idag
  27 maj
  14°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  28 maj
  16°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  29 maj
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  30 maj
  20°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  31 maj
  20°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Elitspårtävling vid Fårfallet

Familj
PUBLICERAD:
Foto: Patric Söderström / TT
Karlskoga brukshundklubb har arrangerat bruksprov i elitspår. Åtta ekipage kom till start, en bröt.

1) Ullhedens Zappa, schäfer, Robert Dahlberg, Mjölby BHK, 560 poäng, certifikat, 2) Hi-Designs Absolute Exotic, eng springerspaniel, Åsa Nybäck-Nakell, Lindingö BK, 534 poäng, certpoäng, 3) Elvlis Bill, border collie, Ulla-Britt Liljebo, Billinge BK, 550,5 godkänd, 4) Taraelius Starshine, aussie, Ann-Christine Eriksson, Alingsås BHK, 501 poäng, godkänd, 5) Caroholms Celtic Moon, irländsk terrier, Mats Holm, Örebro BK, 454,24 poäng, godkänd, 6) Molars Inez, schäfer, Jerry Danielson, Östersunds BHK, 450 poäng, godkänd, 7) Mi-Jos Nosa, schäfer, Liselotte Broms Bollnäs BHK, 433 poäng, godkänd.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.