• idag
  2 juni
  27°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   1.9 mm

Rapport från polisen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Karlskoga kommun anmäler två tillfällen av glaskross på Aggerudsskolan. Skadegörelsen har skett i början av veckan och polisen har inga kända vittnen.

En person i Degerfors är misstänkt för bidragsbrott. Det efter att försäkringskassan anmält att en person lämnat oriktiga uppgifter i ansökan om föräldrapenning och tillfällig föräldrapenning under tiden personen arbetat. Totalt handlar det om 17 296 kronor som betalats ut under ett halvår.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil i Björneborg som var avställd och belagd med körförbud. Bilen kördes av en man i 35-årsåldern som bedömdes vara drogpåverkad varför han medtogs för provtagning och förhör.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.