• måndag
  28 sep
  17°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Dags för Musik i Konsthallen

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Foto: Privat
Visor och bluegrass på programmet i ett samarbete mellan Konsthallen och Karlskoga konsertförening.

Lördagen den 26 oktober inbjuder Karlskoga konsertförening ännu en gång till Musik i Konsthallen. Från Malmö kommer det äkta paret Brita Björs och Max Tellving. Brita Björs kommer ursprungligen från Järvsö. När hon flyttade till Malmö mötte hon skånepågen Max Tellving och ljuv musik uppstod. Tillsammans tar de sig an hjärteknipande sånger där Max spelar gitarr och Brita spelar kontrabas.

I Konsthallen kommer de att bjuda på bluegrass, oldtime, singer-songwriter, amerikana och stämsång.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.