Rapport från polisen: Stölder av jacka, cykel, däck och diesel

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT

Måndagen den 4 november stals en svart Peak Performance-dunjacka, värde 2799 kronor, ur en elevs skåp på Bregårdsskolan i Karlskoga. Inga kända vittnen.

Någon gång mellan fredag 1 november och måndag 4 november stal en okänd gärningsman en cykel på busstationen i Karlskoga. Cykeln som stals var en vit Sjösala damcykel.

En adress på Hangarvägen i Karlskoga blev utsatt för stöld någon gång mellan måndag kväll 4 november och tisdag morgon 5 november. Någon har tillgripit fyra nya 19-tums Goodyear-dubbdäck till ett värde av 12 500 kronor.

Mellan tisdag 22 oktober och tisdag 5 november slog någon sönder påfyllningslocket till en dieseltank, som rymmer 3000 liter, och slangade okänd mängd diesel. Tanken står på en adress på Lödarevägen i Karlskoga.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.