Anna Takanen till länsteatern

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Foto: Fredrik Skogkvist
Samtalsserien "Konstnärligt talat" fortsätter med Anna Takanen som gäst måndagen den 9 december.

Anna Takanen är skådespelare, regissör och var fram till nyligen teaterchef på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. "Sörjen som blev" är hennes debutroman och den gavs ut i oktober. Det är en berättelse om hur hon långsamt och alltmer smärtsamt nystar upp sin pappas familjehistoria och hur det är att vara barn till ett krigsbarn.

Rikard Lekander är konstnärlig ledare och den som intervjuar gästerna.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.