• idag
  2 juni
  27°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   1.9 mm

Rapport från polisen: Hittade misstänkt knark i bil

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

I onsdags stoppade polisen en bil på väg 547 vid Strömsnäs i Degerfors. I bilen satt tre personer. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks för att ha kört bilen utan att ha körkort och han misstänks även för att ha kört påverkad av narkotika. Mannen hade även ett knogjärn och en kniv i bilen, därför misstänks mannen även för brott mot knivlagen. I en ryggsäck, ägd av en passagerare, en kvinna i 40-årsåldern, påträffades misstänkt narkotika. Även den andra passageraren, en man i 30-årsåldern, hade misstänkt narkotika på sig.

En man var inne på Systembolaget i Degerfors förra veckan. Där ska han enligt en anmälan ha stulit två flaskor sprit och sedan lämnat butiken utan att betala.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.