• idag
  9 aug
  18°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  10 aug
  21°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  11 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  12 aug
  22°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  13 aug
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm

BIK:s succélån återvänder till Örebro

Ishockey
PUBLICERAD:
Max Lindholm.
Foto: Roger Gleisner
BIK tappar en av sina mest formstarka spelare. Max Lindholm återvänder till Örebro.

Max Lindholm debuterade för BIK i 5–2-segern mot Almtuna i 14:e omgången.

Efter två poänglösa matcher bidrog Lindholm med två framspelningar i strafförlusten mot Vita Hästen i sin tredje match – och därefter fortsatte Örebrolånet att starkt bidra till BIK:s fruktade offensiv.

Efter söndagens seger mot Kristianstad tackade Lindholm BIK-klacken rejält. Det var, efter 15 matcher och 17 poäng (2+15), dags att återvända till Örebro.

– Max har gjort det otroligt bra i BIK Karlskoga och vi är väldigt glada över det samarbetet som vi har i dag. Jag tycker att det har varit kul att följa Max framfart och det har varit positivt för hans utveckling att få spela mycket. Vi väljer nu att kalla tillbaka Max för att stärka upp laget inför framtiden och vi vet samtidigt att Linus Öberg kommer försvinna i väg på JVM. Max är tillbaka i Örebro och tränar med laget under måndagen, säger Örebro Hockeys sportchef Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.