• idag
  13 juli
  20°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  14 juli
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.5 mm
 • onsdag
  15 juli
  15°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  16 juli
  22°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  17 juli
  22°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Stal varor från butiker

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT

Centrumleden Karlskoga, måndag 13 januari. En polispatrull beordrades till platsen med anledning av att en kvinna, född 1992, hade varit inne i två butiker och tillgripit varor för totalt 4 468 kronor och därefter passerat sista betalningsmöjlighet utan att betala. Kvinnan konfronterades av väktare. De flesta varorna är återlämnade. Varor som ej gick att återta för försäljning har kvinnan betalat för. Hon är nu misstänkt för stöld.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.