Jubilarer i Degerfors kommun

Familj
PUBLICERAD:
Socialförvaltningen
Foto: Degerfors kommun
Degerfors kommun har delat ut hedersgåvor till sina anställda i Socialförvaltningen och Kultur- och utbildningsförvaltningen.

Socialförvaltningen: Övre raden från vänster, Åsa Kihlberg och Anneli Vadman. Undre raden från vänster, Anna Nielson och Helén Vadman. Saknas på bild gör Elisabeth Brink, Lena Ekelöf och Merja Tiainen.

Kultur- och utbildningsförvaltningen

Kultur- och utbildningsförvaltningen: Övre raden från vänster, Gunilla Svensson, Lisbeth Tolf och Birgitta Nilsson. Mellanraden från väster, Emma Svensson, Marie Ågren och Anneli Norlén. Nedre raden från vänster, Monica Forsling och Lena Rosengren. Saknas på bild gör Anders Luthman som fått sin andra hedersgåva efter 2x25 år i kommunen.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.