Årsmöte med SPF

Familj
PUBLICERAD:
Styrelsen, , Sten-Åke Bengtsson, Gunnel Engman, Marianne Leijder, Gunn Andersson, Anders Lindbäck och Valter Jehrn. Gunnel Carlstedt, Siv Kanon och Leila Raudsaar. Saknas på bilden gör Per Aspeli och Ulf Palmer.
Foto: Läsarbild från Jan Sjögren
62 personer fanns på plats när SPF höll sitt årsmöte i Solbringens matsal.

Ordförande Siv Kanon inledde mötet med en tillbakablick på verksamhetsåret 2019. Ett ljus tändes inför dagens parentation där namnen på de 33 medlemmar som avlidit under föregående år lästes upp och en tyst minut hölls.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.