Förare smet från trafikolycka

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
Under torsdagen och natten mot fredag har polisen stoppat fordon och dess förare är av olika anledningar misstänkta för trafikbrott.

Fyra fall av olika trafikförseelser rapporteras från polisen:

 En man född -65 stoppades av polispatrull efter att ha kört in i mitträcke och lämnat platsen utan att anmäla skadan. Vid kontrollen uppstår även misstanke om narkotikapåverkan. Mannen är misstänkt för smitning från olycksplats, narkotikabrott och drograttfylleri.

 Polis stoppar ett fordon på Degerforsvägen under natten mot fredag. Bilen framförs av en man född -87. Mannen kan inte visa upp giltigt körkort och är nu misstänkt för olovlig körning.

 Tidigt på torsdagen inträffar en trafikolycka på Degerforsvägen. I samband med olyckan misstänks den ena föraren för brott mot trafikförordningen då avstånd till framförvarande fordon inte anpassats.

 På E18 stoppar polisen en bil vars förare, en man född 85, misstänktes vara alkoholpåverkad. Han är misstänkt för grovt rattfylleri.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.