• idag
  7 juli
  13°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  15°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  17°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  10 juli
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   S
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  11 juli
  16°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   3.0 mm

Rapport från polisen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Vid en kontroll av en bil på Blåbärsvägen i lördags uppstod en misstanke om narkotikapåverkan. Föraren, en kvinna i 35-årsåldern, kunde heller inte ett giltigt körkort. Hon medtogs till förhör och provtagning.

En bil med tillkopplat släp körde in i ett mitträcke på E18 i fredags. När polisen kontrollerade fordonet och släpet, visade det sig att släpet var belagt med körförbud. Bilen kördes av en man i 55-årsåldern.

En man i 20-årsåldern misstänks för brott mot trafikförordningen, då han inte anpassat hastighet till framförvarande bil på E18 i fredags. Föraren hann inte reagera på att bilen framför stannade, vilket ledde till att föraren körde in i bilen.

Vid en kontroll av en bil vid Högåsen i söndags, uppstod en misstanke om narkotikapåverkan. Föraren, en man född i 20-årsåldern, misstänks därför för narkotikabrott samt för rattfylleri.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.