• idag
  28 mars
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  29 mars
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  30 mars
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  31 mars
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  1 apr
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från polisen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

I samband med en kontroll av en pojke i tonåren uppstod en misstanke om narkotikapåverkan. Samtidigt påträffades en kniv samt en glashammare i pojkens jacka, pojken misstänks därför för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

En husägare på Vassviksvägen i Karlskoga anmälde ett husinbrott i söndags. En okänd gärningsman ska ha brutit sig in i ett radhus och tillgripit gods. Gärningspersonen ska ha tagit sig in genom ett fönster.

En man har anmält att han blivit misshandlad vid Bankliden Karlskoga förra veckan. En person i 20-årsåldern ska ha skallat mannen över näsan samt slagit honom.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.