• idag
  29 mars
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  30 mars
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  31 mars
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  1 apr
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  2 apr
  • Vind
   8 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från polisen: Hotade butikspersonal

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Polisen fick in ett larm om olaga hot från en butik vid Herrgårdsgatan i Degerfors i torsdags. En uppträdde hotfullt i samband med att han blivit nekad att köpa alkohol. Mannen började hota personal på plats samt kallat personalen diverse ord.

I söndags kontrollerade polisen en bil på vägen mot Högåsen. Föraren, en man i 20-årsåldern uppträdde som om han var påverkad av narkotika. Mannen är nu misstänkt för narkotikabrott samt för rattfylleri.

En man i 40-årsåldern misstänks nu för stöld efter att han varit inne i en butik på Medborgargatan i Degerfors förra veckan och tagit varor utan att betala för dem.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.