• idag
  28 mars
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • söndag
  29 mars
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  30 mars
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   N
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  31 mars
  • Vind
   7 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  1 apr
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från polisen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

I tisdags fick polisen larm om en stöld i en butik i centrala Karlskoga. Två minderåriga flickor hade tillsammans stulit varor till ett värde av 1 116 kronor och passerat kassan utan att betala. Vårdnadshavare kom till platsen och varorna betalades.

I lördags stoppades polisen av en person på Bangatan i Karlskoga. Personen uppger att deras bil blivit påkörd av en annan bil. Föraren i bilen som ska ha kört på den andra bilen, en kvinna i 50-årsåldern hade 1,6 promille alkohol i blodet. Målsägarens fordon fick lackskador och vänster framlykta skadades.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.