• idag
  28 sep
  13°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  29 sep
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  30 sep
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  1 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  2 okt
  14°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från polisen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

I tisdags fick polisen larm om en stöld i en butik i centrala Karlskoga. Två minderåriga flickor hade tillsammans stulit varor till ett värde av 1 116 kronor och passerat kassan utan att betala. Vårdnadshavare kom till platsen och varorna betalades.

I lördags stoppades polisen av en person på Bangatan i Karlskoga. Personen uppger att deras bil blivit påkörd av en annan bil. Föraren i bilen som ska ha kört på den andra bilen, en kvinna i 50-årsåldern hade 1,6 promille alkohol i blodet. Målsägarens fordon fick lackskador och vänster framlykta skadades.

Så här jobbar KT-kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.