• idag
  5 juli
  14°
  • Vind
   11 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  6 juli
  14°
  • Vind
   9 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.1 mm
 • tisdag
  7 juli
  17°
  • Vind
   6 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  8 juli
  15°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  9 juli
  17°
  • Vind
   3 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm

Rapport från polisen: Stal alkohol på systemet

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

Systembolaget i Karlskoga har i onsdags anmält en stöld. En okänd gärningsman ska ha tagit en alkoholhaltig dryck till ett värde av 234 kronor. Mannen konfronterades vid kassalinjen, men lämnade då platsen springandes. Övervakningsfilm ska finnas över händelsen.

En person, boendes på Gösta Berlings väg i Karlskoga har anmält en stöld som ska ha skett någon gång i början av veckan. Okänd ska ha gjort inbrott i ett vindsförråd och stulit saker. Målsägande säger i anmälan att han saknar en cykel, fyra sommardäck, två barnvagnar samt kläder och skor.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.