• idag
  2 juni
  17°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  20°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   1.9 mm

Utomhusgymnastik en lysande idé

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att utomhusgympan fungerar väldigt bra.
Foto: Heng Sinith
Jag vill ge en stor eloge o beröm till de BG-ledare som planerat o genomfört schlager-gympan i lördags. Det ligger mycket jobb bakom denna.

Först ska det planeras vilka låtar som ska med och sedan vilka rörelser som kan passa. Detta hade de lyckats med på ett utomordentligt sätt. När det spelades lugna låtar var det lugna rörelser o när det var snabba låtar likaså rörelser. Alla vi som var där tyckte att alla ni gjorde ett jättebra. Vi tyckte också att dt var kul o hoppas att det blir fler liknade arrangemang. Sådant behövs nu i våra Coronatider. Det var ju också tur med vädret o det gjorde det ju extra bra då det nu inte går att ha gympa inomhus längre. Det fanns ett uppdämt behov att få gymnastisera för många.

Jag vill samtidigt passa på att ge beröm till Britt Strinnholm som kom på att man kunde ha gymnastik utomhus. Vi alla som är där uppskattar detta och beundrar hennes oförtröttliga sätt att få oss att ta ut allt vi kan i alla rörelser även om det ibland känns jättejobbigt. Man smittas lätt av hennes engagemang och pigga och glada sätt. Det ligger mycket jobb bakom hennes ledning av våra gympatimmar.

Gymnnast

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.