• idag
  17 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • måndag
  18 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   NV
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • tisdag
  19 jan
  -2°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   V
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  20 jan
  -6°
  • Vind
   2 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm

Går inte att gasa utan bränsle

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenterna menar att man inte kan gasa i uppförsbacke om man saknar bränsle.
Foto: A3295/_Uwe Zucchi
Kommunen gick med ett underskott 2019 med – 41 miljoner och 2020 ser i dagsläget inte ut att bli mindre. Trots det har ni fortsatt att planera för en ny idrottshall och simhall. Ni saknar helt politisk styrning och kontroll.

Det är galenskap och som vi sade på fullmäktige sist, att kommunen har hamnat i ” lyxfällan". Ni i koalitionen har satt det som prestige att det ska byggas till varje pris. Vi gasar oss ur krisen hör man ofta er säga. Men när ni inte ens har bränsle till att gasa blir det inte bra.

Snälla ni stanna upp och dra i handbromsen.

Självklart är vi i grunden inte emot dessa utökningar men i dagsläget när ekonomin ser ut som den gör så är det inte försvarbart att utöka kostnaderna. Servicenämnden ligger i dagsläget på – 1,9 miljoner back och att utöka driftbudgeten på dessa nya objekt handlar det om minst 3-4 miljoner…..

Anneli Mylly ( V )

Anita Bohlin-Neuman(V)

Peo Linder ( V )

Mauri Sukuvaara ( V )

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.