• idag
  2 juni
  17°
  • Vind
   1 m/s
  • Vindriktning
   NO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • onsdag
  3 juni
  21°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SO
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • torsdag
  4 juni
  18°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • fredag
  5 juni
  14°
  • Vind
   5 m/s
  • Vindriktning
   O
  • Nederbörd
   0.0 mm
 • lördag
  6 juni
  17°
  • Vind
   4 m/s
  • Vindriktning
   SV
  • Nederbörd
   1.9 mm

Rapport från polisen: Stölder, ringa narkotikabrott och skadegörelse

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
Under senaste dygnet har polisen i Karlskoga tagit emot flera fall av skadegörelse, stölder och stött på misstänkt narkotikabrott.

– En man född -64 ertappades av en butikskontrollant på Ica Maxi i Karlskoga när passerade sista betalningsmöjlighet utan att betala för de varor han plockat på sig. Värdet på varorna var knappt 80 kronor och mannen är nu misstänkt för ringa stöld.

– En 19-årig man blir kontrollerad av polis på Frödingsvägen. Under kontrollen uppstår misstanke om att mannen är påverkad av narkotika och är misstänkt för ringa narkotikabrott.

– I en bil som stått parkerad på Hantverksgatan i Karlskoga har en okänd gärningsman stulit gods någon gång under natten mellan onsdag och torsdag. Bilen var olåst och därför var inget på bilen förstört.

– Tre fall av skadegörelse har anmälts till polisen i Karlskoga. Vid alla tre tillfällena har det handlat om krossade fönsterrutor. På Bregårdsskolan var det två fönsterrutor på A-huset, på Bråtenskolan en ytterruta och även sportdykarklubben har fått en ruta krossad. I alla tre fallen är gärningsmannen än så länge okänd.

Så här jobbar KT och Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.